Perşembe, Ekim 07, 2010

pedal kontrol altında

2 teşebbüs

laboratuvarda kullandığımız mikromotor pedalla çalışıyor.pedal olayı kompleks birşey.boyu kısa olanlar basmakta zorlanabiliyor,ara ara pedallar kayboluyor ayaklar yerde aranmaya başlıyor.pedala kontrolsüz bastığın zaman işinin mahvolma ihtimali yüksek.bu yüzden tedirgin oluyorum sürekli.

pedalla ilk tanışmalarımız bisikletle oldu.zamansız bir hamleyle tersliğe sebep olma riskini hep hesapta tuttuğumu hatırlıyorum.yokuş aşağı yolda pedal boştayken pedala yanlış bir dokunuşun sonucu hoş olmasa gerek.

sonra araba pedallarıyla tanıştık.bu sefer durum daha ciddileşti.bazı arabalara yapılan yanlış bir pedal hamlesi stop ettirebilir,burda iş tamamen o pedala basana düşüyor.hareketin dengesini sağlayabilmek için temkinli ve dikkatli davranmak gerekir pedal konusunda.
temkinle dengeyi kurman yeter.pedalın taşıdığı zorsa artistik patinaja gerek yok,oralarda mutlaka gözlemleyip acımaya hazır olan teyzeler vardır madara olmak istemeyiz değil mi :)

2 Responses so far

  1. Unknown says:

    yalniz bise diycem.
    sanirim ilk resim sizin labdaki pedal ama ikinci bisiklet pedali ve ucuncu resim de araba pedali mi? hic benzemiyor ama. :))

  2. yooo TasO, ben pedalları beğendim... bu arada nasıl bir işmiş ki bu! (ouressio)

Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Labels